Despre brand

Irina Mazilu este despre tinute elegante si sofististicate.Creativitatea echipei noastre de design se reflecta in piese statement care te vor invalui intr-o aura de feminitate.

Cu accent pe detalii spectaculoase, creatiile noastre indeplineste nevoile stilistice a fiecarei femei oferindu-va o gama variata de tinute clasice si rochii pentru evenimente speciale.  

Materiale

Creatiile brandului se remarca printr-o gama de culori in tendinte si texturi de materiale fine precum dantela Chantilly, armonizata perfect cu broderii pretioase, satin matasos, tiul de calitate, paiete si catifea glamour.

Pentru tinutele clasice folosim materiale potrivite pentru un croi mai lejer dar in acelasi timp pastram amprenta nostra eleganta.

 

Echipa noastra

Fiecare piesa este lucrata in atelierul propriu cu indemanarea si profesionalismul unei echipe complexe care coopereaza impreuna pentru obtinerea unui rezultat final desavarsit.
Croitoresele cu experienta mare in domeniu, sunt foarte atente la detalii, iar acest lucru se reflecta in absolut toate colectiile dar si in detaliile realizate manual.

Deviza noastra 

Fiecare clienta este diferita, de aceea realizam rochii pentru stilul tau unic astfel incat tu sa stralucesti in orice situatie.
Ne mandrim cu creatiile noastre iar deviza noastra este ca, dupa fiecare colaborare, sa iti aducem zambetul pe buze prin rezultatul muncii noastre.

"Fiecare detaliu conteaza atunci cand participi la un eveniment special, la noi tocmai ai găsit rochia perfectă!"